Strategy

Virtual Office Solutions & Strategy

Direct een afpraak?

Strategy

Yes! Je bent ondernemer! Of misschien ben je het al een eeuwigheid…
Je hebt een mooie website, Social Media is ingericht, volgers komen en gaan, maar ergens heerst er die twijfel of de boodschap wel goed overkomt en je de juiste klanten wel aantrekt.  Misschien vraag je je wel af waarom je er nog niet in geslaagd ben om van de nieuwsgierige volger, een geïnteresseerde klant te maken.

Mijn inziens maakt het niet uit hoeveel volgers of klantverkeer je naar je website hebt: de waardevolle volger is veel belangrijker! Je wilt toch immers naast gezien en gevolgd worden, toch ook opdrachten binnenhalen of je verkoop verhogen?

De Spiegelcheck

Zie het alsof je ’s ochtends in de spiegel staat en je jezelf afvraagt:
“Zie ik er zo uit?”
“Is dit hoe de ander mij ziet?”
Je vraagt je af welke eerste indruk jij achterlaat.
Zo kun je de uistraling van jouw onderneming ook benaderen. Welke boodschap geef je af? Hoe ontvang jouw doelgroep jouw website? Komen de juiste klanten er wel op af?
Daarom is het goed om daar ook eens een ander naar te laten kijken. Als onafhankelijke samenwerkingspartner screen ik jouw website en/of Social Media, huisstijl, doelgroep. Daarmee maken we desgewenst een analyse aan de hand van een rapportage met statistieken vanuit Google Analytics en Social Media.

Let’s talk!

IF YOU WANT TO BE INTERESTING, BE INTERESTED

BE VISIBLE

Door goed zichtbaar te zijn op het World Wide Web, zullen oude en nieuwe klanten of leads jouw onderneming (blijven) benaderen en volgen.

STAY CONNECTED

Netwerken is een grote stap en niet voor iedereen weggelegd, toch is het zeker nuttig voor de groei van je bedrijf. Voel je je hier niet comfortabel bij? Besteed het uit! Ik help je hier graag mee.

STAY INTERESTING

Het is belangrijk om interessant te blijven door je kennis goed op peil te houden. Zowel over de business, als over wat er verder speelt in deze wereld. Interesseer je in vergelijkbare niches, branches of andere voorbeelden waar jij wat van kunt leren. Maar vooral: zorg dat je kennis op blijft doen om ook te blijven delen, waarvan anderen kunnen leren.

BE PROUD

Wees trots op je bedrijf, product, branche of waar je ook in verder wilt groeien. Straal je trots uit naar buiten en men volgt je vanzelf.
Feel it, wear it, dream it!”

VOS Strategy stopt!Beter gezegd: gaat in een andere vorm verder

Vanaf 1 januari 2022 houdt VOS Strategy op met bestaan. Althans, het smelt zich samen met Rooz Health tot een compleet nieuw bedrijf, in een nieuw jasje, als: Transformatiecoach Laura.

Een deel van de aangeboden diensten komt terug in het nieuwe bedrijf: www.transformatiecoachlaura.nl

Heb je een dringende vraag over een product, dienst of het aanbod? Stuur dan een whatsappbericht, naar: 0625277907