LET OP: momenteel wordt er aan de website gewerkt in verband met onder andere de aanpassing van het dienstenaanbod. Bij vragen, neem gerust contact op!
Laat je zien!

Branding & Marketing 

Wees trots op je bedrijf, product, branche of waar je ook in verder wilt groeien. Straal je trots uit naar buiten en men volgt je vanzelf.
“Feel it, wear it, dream it!”
Er zijn meerdere manieren om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij jouw ideale klant: laat je zien en zorg voor je netwerk!

Be Social

Laat Social Media voor je werken!

Vroeger kon je je bedrijf extra bekendheid brengen door op straat te staan en te flyeren, te adverteren in de krant of misschien wel enquetes af te nemen in de wijk. In deze tijden kan het gelukkig veel makkelijker. Je komt zelfs sneller bij de mensen thuis, terwijl je er niet eens fysiek hoeft te zijn!

Social Media is hierop het antwoord!

Betaald adverteren

Is SEO niet genoeg voor jou? Laten we dan eens kijken naar SEA

DEO zijn de organische zoekresultaten naar jouw website toe, ofwel: het gratis verkeer naar jouw website wat een kijker, klant, hogere omzet, etc. oplevert.
SEO zijn de betaalde zoekresultaten. Door middel van Google Ads of Facebook en Instagram Ads kun je het verkeer betaald naar jouw social media kanaal of website/websinkel leiden. 

Een adverteer budget van € 150,00 levert in de meeste gevallen alle voldoende op. Hoe kan ik je helpen hierbij?
• Advertentie ontwerp voor Social Media en/of Google Ads
• Opzet landingspagina
• Inrichten funnels voor nieuwsbrief (voorkeur gaat uit naar LaPosta, maar MailChimp is ook een (betaalde) mogelijkheid)