Webdesign

Virtual Office Solutions & Strategy

Zie een website door de ogen van jouw ideale klant

Als ondernemer red je het tegenwoordig kun je in deze tijden eigenlijk niet meer om een website heen. Sterker nog, met een website alleen als online visitekaart red je het tegenwoordig ook niet altijd meer.
Zie het als een winkelstraat waarbij jij een winkel bezit waarin je niet alleen klanten in je zaak wilt hebben, maar toch ook de klant wilt zien vertrekken met één of twee tassen vol vanuit jouw assortiment. Zo hoort een website ook opgebouwd te zijn. Door de juiste uitstraling te hebben, gericht op de zoekopdrachten van jouw ideale klant of bezoeker, maak je van jouw website een succesvolle online onderneming.

Een website is meer dan alleen een online visitekaart. 
Of je nu alleen je brand visueel wilt afstemmen op je bedrijf, of dat je een website wilt aanpassen om jouw ideale klant aan te trekken. De juiste indeling is van groot belang om jouw website als strategisch instrument te kunnen inzetten voor bijvoorbeeld de groei van het bedrijf.

Plan direct een afspraak

Webdesign op maat

Heb je het weleens meegemaakt dat je in een gezellig gesprek enthousiast vertelt over een bepaald bedrijf of een winkel die zo’n goede indruk bij je heeft achtergelaten? Vervolgens laat je in alle enthousiasme de website zien van het bedrijf of van de winkel waar je zo enthousiast over was en plots schrik je eigenlijk van wat je daarop aantreft. Het straalt namelijk totaal niet uit wat jij als indruk kreeg toen je daar fysiek aanwezig was. Je twijfelt zelfs of dit wel hetzelfde bedrijf is waar je misschien die middag nog bent geweest!

Dit mag jou niet overkomen. Jouw website moet uitstralen wat jouw business inhoudt.

Door middel van een mindmap en de juiste screening (huisstijlanalyse, doelgroep, indeling, etc.), maken we een mooie, passende website om de juiste doelgroep te bereiken.

Maak een afspraak

Check the look

Sta jij sommige ochtenden ook voor de spiegel met een nogal wazig gezicht en vraag je jezelf dan af: “Is dit hoe ik eruit zie?” “Kom ik zo over, zoals ik werkelijk over zou willen komen?” Of is het tijd voor iets anders?
Benader zo ook eens jouw website. Is dit hoe het eruit ziet? Trek je de juiste mensen ermee aan? Of wordt het tijd voor iets nieuws? 

Zullen we dat ook voor jouw website gaan doen? Analyseren hoe aantrekkelijk jouw website is voor de on- en offline markt en misschien wel een andere uitstraling, uitnodigend voor de juiste doelgroep?

Dit doen we door middel van een doelgroepanalyse, zodat de juiste klanten of opdrachtgevers naar jouw website worden aangetrokken.

Let’s check

Wat kost een goed functionerende website ongeveer?

Een website is meer dan alleen een visitekaart. Of het nu dient voor het zichtbaar maken van jouw online brand, of voor het opzoeken van de juiste informatie, de juiste indeling is van groot belang om jouw website als strategisch instrument te kunnen inzetten voor bijvoorbeeld de groei van het bedrijf.

Let op: de prijzen zijn exclusief 21% BTW

Basic 

v.a.

€ 399,00

 • Mindmap
 • Logo
 • Responsive design (aangepast op ieder formaat scherm)
 • Huisstijlanalyse
 • Incl. hosting & domeinregistratie
 • max. 4 pagina’s
Let’s talk

Cosmetica Change

v.a.

€ 499,00

 • Huisstijlanalyse + toepassing
 • Doelgroepanalyse + toepassing
 • Responsive design (aangepast op ieder formaat scherm)
 • SEO check + zoekwoorden
 • Inhoudelijke analyse + teksten herschrijven
Let’s get started

Website a la carte

Op maat

  Je ontvang na een gratis adviesgesprek, een offerte op maat

  Plan gratis adviesgesprek
  VOS Strategy stopt!Beter gezegd: gaat in een andere vorm verder

  Vanaf 1 januari 2022 houdt VOS Strategy op met bestaan. Althans, het smelt zich samen met Rooz Health tot een compleet nieuw bedrijf, in een nieuw jasje, als: Transformatiecoach Laura.

  Een deel van de aangeboden diensten komt terug in het nieuwe bedrijf: www.transformatiecoachlaura.nl

  Heb je een dringende vraag over een product, dienst of het aanbod? Stuur dan een whatsappbericht, naar: 0625277907