LET OP: momenteel wordt er aan de website gewerkt in verband met onder andere de aanpassing van het dienstenaanbod. Bij vragen, neem gerust contact op!

HET Virtuele Ondersteuners Platform

Virtual Office Solutions & Strategy

LATEN WE JE VOORSTELLEN AAN:

HET 
VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM 

HET platform voor én door Virtuele Ondersteuners, om te connecten, te leren, inspireren & motiveren!


Bekijk het bijgaande filmpje om een idee te krijgen dit gave platform!

Bezoek HET Virtuele Ondersteuners Platform

Maar, wat is HET Virtuele Ondersteuners Platform dan?

Wanneer je als Virtuele Ondersteuner behoefte hebt aan meer zichtbaarheid, connectie, het opdoen van kennis, motivatie en ga zo maar door, dan is dit platform ideaal voor jou!
Ons motto is: “Connect, leer, inspireer & motiveer”. Want als zelfstandig ondernemer werk je voor jezelf, maar je bent toch echt lang niet alleen. Weten dat er een back-up voor je klaar staat in moeilijkere, drukkere of vrije tijden, dat is toch juist fijn?

MELD JE AAN ALS VIRTUELE ONDERSTEUNER

Aanmelden van jouw training

Daarnaast helpen we iedere Virtuele Ondersteuner graag het bereik en de zichtbaarheid te vergroten van niet alleen de diensten zelf, maar ook van het aanbod van trainingen. Door ons én door de Virtuele Ondersteuner. Dus heb je nog een mooie training, webinar, masterclass of challenge in de ‘virtuele’ kast staan, biedt hem dan op HET Virtuele Ondersteuners Platform!

MELD JOUW TRAINING AAN

Opdrachtgever zoekt opdrachtnemer

Last but not least: ben je opdrachtgever en heb je behoefte aan ontzorging van jouw takenpakket, als in: webdesign, Seo, schrijven van teksten, procesverbetering, agendabeheer, advertising, etc. Kijk dan vooral op onze zoekpagina. Daar staat al een hele mooie club aan gedreven Virtuele Ondersteuners die jou perfect van dienst kunnen zijn.

ZOEK EEN VIRTUELE ONDERSTEUNER

Speciaal voor alle Virtuele Ondersteuners hebben we een Facebook groep

Hier delen we gave en nuttige tips. We inspireren en motiveren elkaar. En één keer in de zes weken komen we online (via Zoom) samen om een gericht thema te bespreken.
Kennis delen, elkaar motiveren en inspireren is net als connecten evengoed belangrijk

JOIN US

Social Media

Natuurlijk zijn we ook op andere manier te bereiken en te volgen. 

Instagram

VOLG

Pinterest

VOLG

Twitter

VOLG

LinkedIn

VOLG

YouTube

VOLG