Over VOS Strategy

Virtual Office Solutions & Strategy

OVER VOS STRATEGY

Wie is 
jouw ideale samenwerkingspartner?

Dat ben ik! Voormalig eigenaar van LauRooz Webdesign & VA Services: Laura Roozendaal.
Mijn bouwjaar is 1984, ik ben moeder van 3 kinderen en getrouwd met Frank.
Inmiddels tel ik 18 jaar ervaring als ondersteuner, te denken: directie- en bestuurssecretaresse, management assistente en office manager bij verschillende branches en bedrijven. 

Aangezien ik zeer leergierig ben en daarbij heel nieuwsgierig, heb ik mij in de afgelopen decennia wel enorm ontwikkeld door verschillende trainingen af te gaan, studies en cursussen te volgen, boeken te lezen en podcasts te luisteren. Dit alles zijn mijn ingrediënten waarom ik jou kan helpen waarbij jij vastloopt. Daar waar jij het even niet meer ziet, waar de creativiteit ontbreekt en waar het vermogen om (aan) te sturen even wat minder is.
Dus als jouw ideale samenwerkingspartner beloof ik jou:
• dat ik zal luisteren
• dat ik kritisch zal meekijken
 • dat ik de juiste vragen zal stellen
• dat ik je zal adviseren waar mogelijk
• dat ik het initiatief neem om werk uit jouw handen te halen, waar jouw prioriteit niet ligt op een bepaald moment
• dat je kunt sparren/brainstormen met mij als je er even niet meer uitkomt
• dat jij de rust en balans terugkrijgt om van de core business een succes te maken
• dat jij je hart mag luchten over alles (oké, er zijn grenzen)
• dat jij groeit als ondernemer, waar ik stiekem een beetje op meelift, want ik word er blij van om daar getuigen van te mogen zijn

Lijkt je dit wat?
Ik zal alvast starten met mijn eerste advies: slaap er even een nachtje over. De wereld is niet gemaakt in één dag. En zo’n keuze ook niet. Want ik snap dat het als zelfstandige een opgave of overgave kan zijn als je hulp moet vragen aan iemand die je (nog) niet (goed) kent. Dus laat dit op je inwerken en kom er morgen op terug.
Anyhow, ik ben er voor je!

Kun je niet wachten, laat dan hier jouw naam en emailadres achter. Dan neem ik contact met jou op, na de dag van vandaag voor een kennismaking (ik neem die dag rust wel serieus namelijk ;)). Of ben je echt ongeduldig, bel mij dan. Mijn gegevens vind je ook op de contactpagina.

Fijne groet,

Laura

GET STARTED NOW
VOS Strategy stopt!Beter gezegd: gaat in een andere vorm verder

Vanaf 1 januari 2022 houdt VOS Strategy op met bestaan. Althans, het smelt zich samen met Rooz Health tot een compleet nieuw bedrijf, in een nieuw jasje, als: Transformatiecoach Laura.

Een deel van de aangeboden diensten komt terug in het nieuwe bedrijf: www.transformatiecoachlaura.nl

Heb je een dringende vraag over een product, dienst of het aanbod? Stuur dan een whatsappbericht, naar: 0625277907