LET OP: momenteel wordt er aan de website gewerkt in verband met onder andere de aanpassing van het dienstenaanbod. Bij vragen, neem gerust contact op!

Showroom & recencies

Virtual Office Solutions & Strategy

Showroom

In de showroom staat (een deel van) lopende en afgeronde projecten. Van logo’s tot aan complete websites of online branding. Staat hier iets bij wat jou kan helpen met online zichtbaarheid, marketing & branding of een ander doel? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Tessa’s Healing & Reading • design logo en website 

Deze website, inclusief logo, is opgezet voor een medium om haar healing & reading praktijk meer in kaart te brengen. Het was een inspirerende opdracht die ik met veel plezier heb uitgevoerd.

Opdracht is uitgevoerd door voormalig VOS Strategy: LauRooz Webdesign

Tune By Pris • design logo en website

Een online visitekaart voor het aantrekken van meer klandizie naar haar salon aan huis. Heel leuk om deze website te maken en haar salon hiermee te zien groeien.

De website evenals het logo is ontworpen door voormalig VOS Strategy: LauRooz Webdesign. 

Mix Catering & Events • redesign logo en website

Voormalig VOS Strategy, LauRooz Webdesign, kreeg de vraag om de website van mix-ce.nl te vernieuwen. En dat is gelukt! Aan de hand van de kleurencombinatie vanuit het oude logo, is er een nog mooiere website ontwikkeld. De website is tevens voorzien van een reserveringssysteem om catering te boeken.

X-Clusive Fashion for men • online zichtbaarheid Google

Voor deze kledingzaak in Woerden mocht ik een SEO opdracht uitvoeren om de on- en offline store beter vindbaar te maken. Een gave opdracht en leuke ervaring om getuige van te zijn van de groei van deze exclusieve fashion store.

Inmiddels wordt ook het onderhoud van de website, branding & marketing en de digitale nieuwsbrief door VOS Strategy uitgevoerd.

Puur in Balans • inschrijfcampagne online programma

Deze powervrouw kwam bij VOS Strategy met de vraag of ik een online inschrijfmethode kon opzetten, met automation om haar eenmalige programma te promoten. Aan de hand van een salespagina is haar programma succesvol gevolgd door diverse deelnemers.

Als marketingcampagne programma heb ik gebruik gemaakt van LaPosta.

CC Releases • finetune WIX website

Er stond al een prachtige website klaar, maar er was een finishing touch nodig voor onder andere zichtbaarheid in Google, anchor links en contactkoppelingen. 
Deze website is gebouwd in WIX en is helemaal klaar voor het op (de) weg helpen van mensen die zoekend zijn naar private of zakelijke lease.

Hoe tevreden de klanten zijn:

Een recensie is een cadeautje voor iedere ondernemer. VOS Strategy vraagt er niet naar, maar ontvangt ze natuurlijk graag!

23.11.2019
LauRooz Webdesign ontwikkelt op dit moment mijn website. Dit gaat zo goed, gaaf en leuk.
Laura is een heel warm persoon die snel aanvoelt en ziet met wie ze om tafel zit. Hiermee maakt ze een vertaalslag van jouw persoonlijkheid naar jouw site. Hierdoor gaat het proces snel, soepel en heel enthousiast. om eerlijk te zijn had zij de site lay-out eerder klaar, dan ik mijn teksten kon aanleveren.
Mijn site is ook nog eens ruim voor de afgesproken oplevertijd af.

Tessa 

Tessa’s Healing & Reading

28.01.2020
Laura vervult alle wensen van de klant! heel behulpzaam, kan de website helemaal personaliseren tot dat die helemaal naar je zin is. erg blij met Laura!

Priscilla

Tune By Pris

Jouw recensie hier? Maak een afspraak voor een opdracht en deel je ervaring.

Jouw naam

Bedrijfsnaam