Wat maakt mij een waardevolle Virtual Assistant?

Virtual Office Solutions & Strategy

Wat maakt mij een waardevolle Virtual Assistant?

Bezig bijtje on call - VOS Strategy is here for you

18 Jaar ervaring als ondersteuner 

Wat mij een waardevolle Virtual Assistant maakt, is dat ik goed kan inschatten wat jouw onderneming nodig heeft om (door) te groeien.

Bij verschillende werkgevers heb ik inmiddels ruim 18 jaar kennis en ervaring opgedaan als management-, bestuurs- en directieondersteuner. Van Vastgoed tot aan Accountantskantoren en Overheid. 

Bezig bijtje

Als GEBOREN ondernemer ben ik altijd naast mijn baan in loondienst bezig geweest met nevenwerkzaamheden. Van het schrijven van verhalen en boeken, verdieping in voeding en gezondheid, tot aan het opzetten van een webshop. Deze extra activiteiten hebben mij ertoe bewogen nog meer met mijn kennis en ervaring te willen doen. Daarom bied ik mijn diensten aan als Virtual Assistant. 

Wat mij de IDEALE Virtual Assistant maakt, is dat ik (ook als webdesigner) goed kan inschatten wat jouw onderneming nodig heeft om (door) te groeien. Ik denk en kijk graag mee, maar leer ook graag. Als er iets is waar ik nog geen volledige kennis van heb, verdiep ik mij er graag in. 

Mijn doel

Zodra we een samenwerking aangaan, neem ik verschillende werkzaamheden uit jouw handen. Waar JIJ niet aan toekomt, daar maak IK ruimte voor! Stel je prioriteiten, bespaar jezelf de extra rompslomp in tijd en geld en zet mij aan het werk!

[oorspronkelijke plaatsingsdatum: 01.05.2020] Dit artikel is eerder gepubliceerd op LauRooz Webdesign & VA Services, mijn voormalige onderneming.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VOS Strategy stopt!Beter gezegd: gaat in een andere vorm verder

Vanaf 1 januari 2022 houdt VOS Strategy op met bestaan. Althans, het smelt zich samen met Rooz Health tot een compleet nieuw bedrijf, in een nieuw jasje, als: Transformatiecoach Laura.

Een deel van de aangeboden diensten komt terug in het nieuwe bedrijf: www.transformatiecoachlaura.nl

Heb je een dringende vraag over een product, dienst of het aanbod? Stuur dan een whatsappbericht, naar: 0625277907